OMEJITEV NA OSEBNO, NEKOMERCIALNO UPORABO

Spletna trgovina planetzdravja.com je namenjena uporabnikom za osebno, nekomercialno uporabo. Ni dovoljeno menjati, kopirati, distribuirati, predvajati, objavljati ali na kakršen drugi način prenesti ali prodati katerokoli informacijo, uslugo ali proizvod objavljen na teh straneh.

LASTNIŠTVO

Vsebina in oblika spletne trgovine planetzdravja.com je lastnina podjetja As An d.o.o., Celovška 69c, 1000 Ljubljana, Slovenia, EU.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Informacije v spletni trgovini planetzdravja.com se smatrajo za pravilne v času vnosa. Vse podatke bomo redno pregledovali in morebitne napake takoj odpravili. planetzdravja.com si pridržuje pravico spreminjanja podatkov na teh straneh brez posebnega opozorila.

PREPOVEDANA UPORABA

Z uporabo spletne trgovine planetzdravja.com se obvezujete, da pridobljenih informacij ne boste uporabili za prepovedane ali ilegalne namene oziroma delovanje.

POVEZAVE NA SPLETNE STRANI

Spletna trgovina planetzdravja.com lahko vsebuje povezave na strani drugih podjetij ali oseb. Te povezave so namenjene le za informiranje, zato planetzdravja.com ne prevzema odgovornosti za točnost informacij ali vsebino le-teh strani.

SPREMEMBA POGOJEV POSLOVANJA 

planetzdravja.com si pridržuje pravico do spremembe uporabe teh strani in drugih pogojev poslovanja. Spremembe ne vplivajo na že izvršena in plačana naročila oziroma storitve.

LASTNIŠTVO SLIKOVNEGA IN BESEDILNEGA MATERIALA

Slikovni materiali in tehnični podatki artiklov so lastnina in proizvod naših dobaviteljev. Plačilne ikone je dizajniral Freepik iz Flaticon-s.