Olje 21

Pomirja dihanje in ledvice. Vsebuje grenčico in toliko toplote, da se takoj ohladijo želodec, trebušna slinavka, mehur, maternica, ščitnica ter timus in glava. Vsi ti organi začnejo delati v trenutku, ko se ohladi želodec, ki je središče telesa. Energija želodca začne teči v črevesje, ki se začne hladiti. Hlad, ki ga ustvarja olje št. 21, je energija srca, ki se prek timusa razliva po vsem telesu.

44
94 Izdelkov
21,22 €
Z davkom
Kol:

Za delovanje epifize je odgovorno pravilno delovanje slinavke. Če ta ne dela dobro, se pojavi zelo visoka temperatura v malih možganih. Temu sledi slab pretok krvi v arterijah in velik zastoj v venah vsega telesa. Takrat ni več nadzora pri dihanju, delovanju ledvic, delovanju obrambnega mehanizma in v ravnotežju. Pojavi se pregrevanje telesa in velik pretok krvi skozi timus. Telo je v hiprefunkciji, zakisano in žleze počasi odpovedujejo. Organi delajo slabo in pojavljajo se veliki odkloni v delovanju organov in žlez. Pregreto ožilje se širi, pretoki so slabi in presnova se ustavlja. Prebava je le še predelava hrane in pojavi se težava pri odvajanju. Telo je pregreto in poškodovano. Začne se ohlajati. Ohladitev telesa le na določenih mestih pomeni alarm za celo telo in začetek bolezni tega organa. To je bolezen energijskega sistema nasploh. V taki agoniji timus dela neprestano in se izčrpava, prav tako se izčrpavata srce in nadledvična žleza. Pri odpovedi ali pri močno poslabšanem delovanju ene od žlez se rodi diagnoza v tistem delu telesa, kjer je bilo pregretje najmočnejše. Pojavi se okvara organa zaradi pomanjkanja hormona obolele žleze. Pojavi se odmrtje organa in začetek obnove poškodovanega dela organa. Pri pomanjkanju hormonov, ki so potrebni za obnovo in nadzor obnove, estrogena in hormona obščitnične žleze, in preveliki količini progesterona, histamina in parahormona, se celice ne obnavljajo, ampak se začnejo deliti.

Olje št. 21 je olje, ki takoj, ko ga nanesemo na dekolte, ohladi glavo in male možgane, tako da se vzpostavi nemoten pretok energije v glavi. Epifiza prevzame nadzor nad organi podzavesti, še posebno nad ledvico in pljuči. Čutimo, kako popušča stiskanje v pljučih in ledvice se sprostijo. Postanemo boljše volje in v glavi se zbistri. Hipofiza začne izvajati nadzor nad organi zavesti, to je nad mehurjem, želodcem in debelim črevesjem. Tudi spolnost je zajeta v organih zavesti, zato se sprostijo vse zavore. Telo deluje normalno in se trudi nadomestiti vse pomanjkljivosti. Če popijemo eno kapljico, se telo umiri. Organi podzavesti se umirijo in ohladijo, organi zavesti pa se segrevajo, kar zagotavlja obnovo moči in energije. Olje št. 21 ni opijat in je popolnoma neškodljiv, če ga pijemo eno kapljico na dan v topli vodi ali ga žvrkljamo po navodilih. Namazano na kožo vsega telesa pomeni veliko olajšanje za telo. Pomirijo se vsi živčni končiči. Koža postane napeta in se obnavlja v vseh plasteh. Pri gubah se koža obnavlja neenakomerno. Če namažemo mesta, ki so nagubana, vidimo že po sedmih dneh veliko razliko. Enakomerna obnova kože pomeni enakomerno delovanje vsega telesa in posameznega organa. Olje št. 21 pustimo na koži vsaj eno uro in ga nato umijemo z alkalnim milom. Najbolje je, da ga namažemo zvečer, po zelo vročem tuširanju in ga pustimo na koži čez noč. Obnova kože pomeni tudi obnovo vsega telesa. Obnavljamo se, kadar spimo, zato to olje nanašamo na kožo zvečer. Telo se tako enakomerno obnavlja. Nanašamo ga tudi na lasišče. Rezultati so tudi na laseh vidni v sedmih dneh. Koža telesa postaja mehka, napeta, prožna in se vidno obnavlja. Rezultate opazimo že po prvem nanosu. Olje št. 21 priporočamo vsem, ki vsak dan uporabljajo veliko ličil, pudrov in barvil, saj vse to zelo opustoši dobre lastnosti kože in tudi njen videz. Olje vrača koži mladost in tisto lastnost, ki jo z leti izgubljamo, elastičnost. Olje št. 21 je hrana, ki vrača življenje našemu trebuhu, koža pa je njegovo ogledalo, zato je žvrkljanje tega olja in nanašanje na kožo pot do zdravja in lepote naše kože in vsega telesa. Hiperfunkcija trebušne slinavke je ena od posebnih lastnosti telesa. Ta posebnost je v tem, da trebušna slinavka v hiperfunkciji uničuje kožo, kapilarni sistem in tudi kri.

Olje št. 21 in štiri kapljice tinkture št. 68

Devet kapljic olja št. 21 in tri kapljice tinkture št. 68 damo na čajno žličko, žvrkljamo eno minuto in pogoltnemo. To ponovimo trikrat na dan. Viskoznost olja št. 21 in tinkture št. 68 je tolikšna, kolikor je temperatura v najtoplejših poletnih mesecih, to je 36 stopinj Celzija. Olje št. 21 le ohladi telo, tinktura št. 68 ga zapre. Temperatura 36 stopinj Celzija v želodcu pomeni hlad in vnovično povezavo srca z želodcem, ki se je pretrgala z jezo. V želodcu se sprosti kanal slinavke, ki je tako pogosto zaprt zaradi obremenitve s hrano. Ta kanal je kanal življenja in je največji vir energije, ki ga črpa timus za opravljanje svoje vloge. Ljubezen je le delček te energije, drugo je modrost duše, kar pomeni zavest človeka, ki se je odločil živeti tako ali drugače. Zavest je zelo motena, če ni ljubezni, zato je nastal pregovor: tudi ljubezen gre skozi želodec. Brez ljubezni se ta kanal zelo zgodaj zapre in se nikoli več ne odpre. Odpre ga lahko le močno čustvo – ljubezen. Pešanje zavesti in slabšanje prebave sta temelj za ustvarjanje bolezni. Če si namažeš nekaj kapljic na dekolte, je pogon telesa zagotovljen

44
94 Izdelkov

Trenutno še ni mnenj strank!