Olje 57
Nov

Olje 57

Olje 57 vsebuje naravni, aktivni magnezij.

49
100 Izdelkov
30,28 €
Z davkom
Kol:

Olje 57 vsebuje naravni, aktivni magnezij.

Olje 57 zelo ugodno vpliva na ledvice in na cel spodnji del trebuha. Pijemo ga po čajnih žličkah, če imamo krče v trebuhu, vnetje ledvic ali mehurja. Pijemo ga trikrat po eno čajno žličko na dan in v dveh dneh se telo pomiri. Pri vnetju mehurja in ledvic že po prvi žlički Olja 57 čutimo močno oljajšanje.

Olje 57 je izredno učinkovita pomoč pri težavah s prostato ali z rodili. Izkušnje so pokazale, da olje 57 učinkovito zmanjšuje bolečine ob menstruaciji in učinkovito pomaga pri premočni menstruaciji.

Olje 57 močno hladi črevesje. Ohlajeno črevo dobi nazaj peristaltiko in spet lahko odvajamo blato.

Lug, ki se ustvari, potuje v črevesje in blagodejno vpliva na peristaltiko, pa tudi na resice in stene črevesja, še posebno je učinkovit pri ranjenih resicah. Vsa vnetja črevesja, tudi kronova bolezen, se bistveno hitreje popravljajo. Na želodčno sluznico nima posebnega vpliva, saj se kemično ne meša z želodčno kislino. Deluje v reakciji z žolčem, ki se nevtralizira in tvori v obstoječem lugu hlad. Olje št. 57 priporočamo nosečnicam za boljšo prebavo in bolj umirjeno nosečnost. To je posebno olje, saj je po kemični sestavi enako topilu. Topi spojine pregretih beljakovin, katerih produkti so lugi, toda ti lugi v telesu močno poškodujejo ledvice in kardiovaskularni sistem. Kreatinin je eden od teh produktov. Olje št. 57 razkraja kreatinin v preproste, neškodljive luge.

Olje 57 in Olje 80 priporočamo nosečnicam za dobro prebavo in umirjeno nosečnost.

Uporaba: trikrat dnevno popijemo eno čajno žličko

Priporočamo, da Olje 57 uporabljate vsaj en mesec neprekinjeno. Lahko ga uporabljamo neomejeno dolgo.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjujte nedosegljivo otrokom.

49
100 Izdelkov

Trenutno še ni mnenj strank!

Demo Options

Select Theme Color
Select Menu
Select Product Effect
Select Layout Style
Select Body Image

Background only applies for Boxed, Framed, Rounded Layout