Olje 62
Nov

Olje 62

Olje št. 62 je za telo temeljna hrana, kar pomeni, da je eno od glavnih živil. Hrani namreč velike možgane in energijsko spodbuja hipotalamus. Uživanje olja št. 62 je pogoj za delovanje zavesti, motorike in obrambnega mehanizma.

51
100 Izdelkov
26,24 €
Z davkom
Kol:

Uporaba

Tri čajne žličke so dovolj za en obrok. To vsebuje približno 400 kalorij, ker je to olje veliko manj kalorično od olja št. 4. Zaužito olje št. 62 ščiti črevesje pred kislinami, kar je tudi pogoj, da se črevesje pozdravi. Olje št. 62 je tudi hrana za otroke, lahko je dodatek kašicam, vsem vrstam juh in prikuh. Pri sladkornih bolnikih je uživanje olja št. 62 pogoj, da se umirita vagus in hipotalamus, ki zaradi premočnega draženja spodbudita proizvajanje histamina. Histamin v veni porte ustvarja reakcijo med rdečimi krvnimi telesci in folno kislino. Začne se ustvarjati žveplena kislina, ki telo žge. Izgorevanje v telesu je pospešeno, poraba kisika je dvakrat večja od normalne, telo se odzove tako, kot da se ustavlja. V njem se ustvarita alarm in hiperfunkcija slinavke do izčrpanosti žleze. Insulin pri uničevanju drugih hormonov ustvarja lug, ki hladi in oži ožilje. To je v bistvu bolezen obrambnega mehanizma ali, bolje rečeno, bolezen histamina. Zelo dobro je, če to olje namažemo na obraz in dekolte hkrati, ker tako hladimo tanko črevo in dvanajstnik. Če imamo težave s prebavo, se s tem oljem namažemo po vsem obrazu in vsem dekolteju in ga pustimo na koži nekaj minut. Pojavila se bo rahla rdečica. Po desetih minutah se vse ohladi, koža postane napeta in pomlajena. Zaradi toplote, ki se sprosti, se razširijo arterije na obrazu, vratu in dekolteju, ko so že dolgo zožene zaradi slabe cirkulacije.

Žvrkljenje olja št. 62

Žvrkljanje trikrat na dan je za človeka tudi način hranjenja. Ko žvrkljamo olje št. 62, se slina močno gosti in postane lepljiva. Žvrkljano olje postane bela, penasta zmes. Ko jo pogoltnemo, nas nasiti. Žvrkljano in pogoltnjeno olje v želodcu ustvari reakcijo, ki spodbudi peristaltiko želodca in po vagusu obvesti možgane, da smo jedli. Takrat se začne močnejša cirkulacija v črevesju in limfa se začne umikati iz črevesja. Z njenim umikom iz trebuha se tudi venozni obtok pomika hitreje proti srcu. Vsebina želodca potuje v tanko črevo in iztisnejo se pankreatični encimi in žolč. Nastane posebna reakcija, ki spodbudi peristaltiko tankega črevesja. To čutimo kot pospešeno prebavo. Lug, ki nastane, je kot zdravilo za stene črevesja, nastane poseben premaz, ki ščiti stene črevesja pred kislinami.

Olje št. 62 in sončenje

To je eno od olj, ki je zelo lepljivo, če ga namažemo na kožo. To pa zato, ker se, ko ga namažemo, sprosti histamin, ki je v koži, in se spet razširijo arterije kapilarnega sistema kože. Poveča se prekrvavitev cele kože in tako se tudi ohladijo vsi notranji organi. Zelo pomembno je, da se s tem popravi cirkulacija cele kože. Ko se telo ohladi, se veliko počasneje tudi segreje. Tako se kri počasneje segreva in ne pride do pregretja kože in do opeklin. Ne smemo pozabiti, da se limfa pri sončenju umakne s kože, da bi bila cirkulacija boljša. Olje št. 62 cirkulacijo še pospeši. Pri sončenju z oljem št. 62 moramo biti zelo previdni, če se sončimo več kot eno uro. Zaradi enakomerne cirkulacije se koža segreva, s tem se segreva tudi kri in počasi se začnemo pregrevati. Če upoštevamo toploto, ki jo telo dobi s toplo krvjo, je to obnova podhlajenega obrambnega mehanizma. Tako je sončenje z oljem št. 62 obnova obrambnega mehanizma kože in notranjosti telesa.

51
100 Izdelkov

Trenutno še ni mnenj strank!

Demo Options

Select Theme Color
Select Menu
Select Product Effect
Select Layout Style
Select Body Image

Background only applies for Boxed, Framed, Rounded Layout