Olje 90

Hladno stiskano, nerafinirano, nefiltrirano laneno olje, olje macesna in olje evkaliptusa.

55
97 Izdelkov
29,23 €
Z davkom
Kol:

Sestavine: hladno stiskano, nerafinirano, nefiltrirano laneno olje, olje macesna in olje evkaliptusa.

Olje 90 ustvarja vse pogoje, ki jih koža potrebuje za svojo obnovo.

Olje 90 ne draži kože in ne povzroča alergij. Redna uporaba Olja 90 zagotavlja idealno elastičnost kože, njen popolnoma zdrav videz in povečano čutnost.

Olje 90 je idealno za vse vrste kože. Olje 90 je idealno čistilno sredstvo za kožo. Čisti pore vseh nečistoč tako, da jih zapira. Odprte pore v koži zmanjšujejo pretok krvi v koži, blokirajo limfni sistem v njej in upočasnijo čiščenje kože.

Olje 90 priporočamo pri vseh vrstah kože, še posebno pri občutljivi koži na vročino in mraz, idealno za obnovo aknaste kože in za odpravo aken. Olje 90 je idealno za obnovo vseh vrst poškodovane kože, od suhe kože do raznih vrst dermatitisov in vseh ostalih kožnih stanj. Z redno uporabo Olja 90 si lahko bistveno popravimo svoje počutje, saj je prav od pravilnega delovanja kože odvisna funkcija celega telesa.

Koža je človekov največji organ.

Način uporabe:

Prvih 14 dni priporočamo vsakodnevno mazanje kože celega telesa. Kasneje je dovolj, da celo telo namažemo enkrat tedensko.

Za obraz, vrat, dekolte in roke Olje 90 uporabljamo kot dnevno in kot nočno kozmetiko.

Olje vedno mažemo na mokro kožo, po tuširanju. Voda aktivira olje, da se hitro vsrka v kožo in ne pušča mastnih madežev.

Olje 90 namazano na kožo celega telesa ustvarja veliko energije vranice, kar pomeni hiter in močan pretok energije preko vranice, debelega črevesa in preko nadledvične žleze v kožo nog. Olje 90 ugodno vpliva na celice vranice, ki se okvarijo zaradi prevelike zakisanosti telesa.

Zastoje v vranici ustvarjajo razširjene limfne poti v vranici in razširjene vene.

Pri povišani telesni temperaturi Olje 90 namazano na kožo celega telesa požene limfni sistem, ki je v zastoju tako da se uredi temperatura in cirkulacija celega telesa. Olje 90 mažemo enkrat dnevno. Pri ljudeh, ki imajo velike težave s cirkulacijo, z limfnimi zastoji in slabimi pretoki energij, mažemo celo telo dvakrat dnevno. Z mazanjem Olja 90 na kožo celega telesa omogočamo telesu dober pretok limfe in krvi in odpravo vseh energijskih zastojev, ki so povezani z bolečinami. Olje 90 je pripravek, ki nanešen na kožo celega telesa, ustvarja toliko pretoka v koži, kot ga telo ne doseže pri nobeni aktivnosti.

Zelo pomembno je, da ga najprej namažemo na noge in nazadnje na glavo.

Ko namažemo noge, se takoj sprostijo pljuča, diafragma se ohladi in se oskrbi s krvjo. To čutimo kot lažje dihanje. Ko namažemo celo telo, se sprostijo noge in spodnji del trebuha, glava postane bistra. Ne čutimo več napetosti v glavi.

Olje 90 nanešeno na kožo celega telesa, ustvarja informacijo močnega hladu v koži. Telo odreagira tako, da zapre vse pore v koži in pospeši cirkulacijo. Odprte pore v koži zmanjšujejo pretok krvi v koži, blokirajo limfni sistem v koži in upočasnijo čiščenje kože. Koža z odprtimi porami je topla, žari, ker se v taki koži pregreva kapilarni sistem. Odprte pore so posledica slabe cirkulacije in prevelike količine kisika v telesu. Ko nanesemo Olje 90 na kožo celega telesa, se koža ohladi, pore se zaprejo in kisik se porabi za izgorevanje sladkorja in za pospešeno presnovo energije. Zaradi porabe kisika se hitreje izmenjujejo plini v pljučih, CO2 se hitreje izloča in telo se pospešeno greje. Toplota sproži močan pretok energije v jetrih in ledvicah. Pretok energije segreje obrambni mehanizem, ki zaradi slabe cirkulacije in hladu ni več dobro deloval.

Dobra cirkulacija v jetrih in ledvicah oskrbi glavo in noge z energijo. Dobra oskrba glave in nog z energijo poveča pretok krvi v debelem črevesju in trebušni mreni. V trebušni mreni je največ limfe.

Povečan pretok krvi v debelem črevesju in trebušni mreni v nekaj minutah pospeši pretok limfe v kri. Čutimo, kako se v telesu dviguje energija. S hitrejšim pretokom limfe se kri segreje, izgorevanje se okrepi. S hitrejšim pretokom limfe se ohladi limfni sistem v spodnjem delu trebuha, kar ustvari pretoke v celem telesu.

Olje 90 odpravlja zastoje limfe in krvi v celem telesu. Olje 90 pospešuje pretok limfe v celem telesu in izboljšuje možnosti njenega čiščenja. Olje 90 je zaradi povečanih pretokov v koži tudi odličen čistilec kože in črevesja.

Pljuča pri ljudeh, ki so namazani z Oljem 90, postanejo največji center dobrih pretokov krvi in limfe. Z Oljem 90 se limfni sistem pospešeno hladi in pospešeno čisti.

55
97 Izdelkov

Trenutno še ni mnenj strank!